Snön har fallit på flera ställen i Sverige och fler börjar ta fram vinterjackorna från garderoberna eller förråden. Under tiden som har gått sedan du använde plagget kan du ha bytt stil och smak. Då kan det vara en bra idé att sälja den gamla skidjackan online, det finns flera bra plattformer att sälja kläder på. Blocket och Tradera är de största och troligtvis där du kommer att kunna få ut mest pengar för dina använda kläder.

 

Sälj annat

Förutom att sälja gamla oanvända vinterkläder kan du sälja skidor, pjäxor, snowboard osv. Om du börjar att lägga ut annonserna nu kommer du garanterat få de sålda och kan lägga pengarna på en ny jacka, nya skidor eller kanske julklappar. Bor du i Stockholm kan du göra det enkelt för dig med din gamla skidutrustning och sälja de via sportbytarboden eller skidbytarboden

Passa på att städa

När du ändå håller på att gå igenom dina gamla kläder i förrådet kan du samtidigt göra dig själv en tjänst och börja städa. Det kommer göra det enklare för dig att få plats för dina sommarkläder och kanske stillar ditt dåliga samvete över att det är stökigt i förrådet.

Var hård mot dig själv

Det kanske låter tufft, men försök att vara tuff i rensningen. Behöver jag verkligen den här tröjan som jag inte använt på 3 år). De mesta av grejerna vi har i förråden är faktiskt saker som vi inte använder bortsett från verktyg och möjligtvis säsongs kläder. De mesta ligger bara och ta upp plats, dammar och kanske bara väntas på att bli sålt.

 

Hoppas du har fått några bra idér från våra tips.

Rensa och sälja gammalt och urvuxet