Längtar du efter att resa bort till värmen så här års? Färggranna Kuba eller varför inte härliga och spännande Costa Rica. Till både Afrika och Sydamerika kan man hitta varma och sköna resmål. Asien är ett annat populärt resmål så här års. Oavsett vilken typ av semester man är ute efter finns det en rad destinationer som kommer göra att du känner dig fulladdad för att klara de mörka vintermånaderna. För att se till att du får absolut bästa pris på din resa är det därför extra värt att slå ett öga på alternativa resebyråer.

Kuba & Costa Rica – Färggranna äventyr

Resor till Karibien och centralamerika bjuder på sköna rytmer, tropiska äventyr och härlig stämning. Här hittar du blandning av kultur, sol, upplevelser och ren och skär avkoppling. Kuba med Havanna och Varadero kommer garanterat ge dig en skön semester. Är du mer för naturupplevelser är Costa Rica ett ypperligt alternativ att besöka, med vulkantoppar, tropiska skogar och mängder av vandringsfärder är det platsen för familjen med äldre barn eller unga paret som vill se världen.

Asien och Afrika

Två av världens mest spännande kontinenter är utan tvekan Asien och att resa till Afrika, här är utbudet av resor lika stor som antalet länder. Ge dig ut på safari eller vandra i Tibet. Lyxa till det i Zanzibar eller spela på Casino i Macao.

Kenzan Tours – Din resebyrå ut i världen. Lång erfarenhet av resor till unika resmål. Kenzan tillsammans med sina partners ger dig upplevelser utöver det vanliga, beställ en resa redan idag här.

Spar pengar – Välj rätt resebyrå