Varför ska vi betala för våra telefonsamtal? Den här frågan kommer jag att ta upp med er här och nu eftersom jag tycker att det har hänt så mycket inom mobiltelefoni att vi kan lugnt säga att man inte ska behöva betala för sina telefonsamtal längre! Om ni blir intresserade så föreslår jag att ni läser detta noggrant och efteråt så kan ni skriva några rader här nere om vad ni tycker! Efter att ha betalat flera tusen lappar sist då jag fick både mina egna telefakturor och resten av familjens fakturor, för det är jag som har den enda inkomsten i familjen så bestämde jag mig för att på något sätt få stopp på detta elände och hitta en väg ut ur detta! Vi vet ju alla att det är omöjligt att klara sig utan telefon och numera även mobil internet! Därför tänkte jag så här att jag måste hitta det billigaste sättet att hålla kommunikationen vid liv på bästa möjliga sätt och låta bli att betala de stora summorna! För att kunna lyckas med detta krävdes det en noggrann undersökning av telemarknaden för att kunna hitta det mest passande alternativet! Jag ska säga det ärligt att det inte har varit någon lätt uppgift! Hur som helst, efter ett långt och intensivt sökande kunde jag till sist komma fram till den bästa lösningen! I alla fall för tillfället och framför allt här i Sverige! Denna lösning heter Tele4u och har verkligen förändrat min ekonomiska situation på ett positivt sätt! Det är på det viset att Tele4u har de bästa förutsättningarna just för mig! Och jag tror att detta gäller många andra familjefäder eller familjemödrar för den delen med! Tele4u har ett av marknadens lägsta priser både för mobiltelefoni och för fasttelefoni! De ger till och med den bästa service man kan tänka sig och förutom den blyga abonnemangsavgiften så är alla tjänster de erbjuder kostnadsfria! Det ska jag tala om för är att inte är fallet hos de flesta andra telebolagen! Jag tror att det är just detta som har gjort att många företag har börjat anlita Tele4u tjänster med! Så om ni tänker sänka kostnaderna så som jag gjorde, och få det nästan gratis så för ni besöka Tele4u på deras hemsida och hämta lite information! För det är alltid viktigt med första hands information, eller rättare sagt oberoende information! Tele4u är där ute och vad jag tror, kommer de att stanna där för en lång tid! 😉

Vem säger att vi ska betala!