Hösten står för dörren, kylan kryper sakta på och vi vill gärna ha lite mer sol och värme. Du sitter där på resebyråns hemsida och vill så gärna klicka köp men just den här månaden kom bilskatten, vad gör man, man har ju råd, egentligen. I dessa lägen är det rätt skönt att kunna gå in på en sida med snabba lån som snabbt hamnar på kontot och köpa sin resa. GoodCash gör det enkelt för dig att låna 10 000 eller ända upp till 30.000.

Bra ränta, sjyssta avtal

GoodCash är relativt nya på marknaden och man ser till ett antal bolag, för små lån har de satsat på att ha bättre ränta och framförallt ha sjyssta avtal och villkor vilket gör att istället för att vända sig till de något äldre SMS-lånebolagen kan man få hjälp av ett bolag som faktiskt sätter kunden i fokus.

Att låna pengar hos GoodCash väljer du själv avbetalning upp till 5 år och det är en så kallad rak avbetalning. Du gör snabbt en kreditvärdighet på nätet och får svar direkt om du kan låna genom att använda Bank-ID. Du kan låna utan säkerhet så var inte orolig över utan ge GoodCash en chans om du är i behov av lite extra pengar och njut av resan!

Låna snabbt till drömresan!